Розділ Культура

Ілля Дік "...на танцполі більше дівчат". Друга частина

Початок інтерв'ю ви можете прочитати тут http://shepetivka.km.ua/statti/kultura/item/404-illya-dik-na-tantspoli-bilshe-divchat-persha-chastina.html

Ілля, наскільки я знаю деякі ді-джеї, які працюють з тобою теж з Шепетівки?

Так, наприклад, Refordi навчився мистецтву ді-джеїнгу в м. Хмельницький. Взагалі у нас він займається світлом на танцполі, але інколи грає.

Нажаль, у нас в плані ді-джеїнга руху практично немає...

До речі колись я сам мав школу ді-джеїнга в Хмельницьку "Indigo", була Indigo промо-група. Це була структура, у якій навчали мистецтву ді-дженга. Один з випускників школи працює у нашому клубі, це Dj Rewall. Він найбільш яскраво проявив себе, до того ж швидко опанував курс.

А сам де навчався як ді-джей?

Я ні в яких школах не навчався. Усьому навчився сам.

Зараз ти як ставишся до шкіл ді-джеїнга?

Колись усе було по-іншому. Я сам думав про відкриття школи на базі клубу в Шепетівці, я зараз вирішую чи потрібно це тут чи ні.

Припустимо така б школа працювала, а що далі після випуску новоспечених ді-джеїв?

Спочатку випускнику надають можливість грати декілька виступів, а далі люди самі вирішують свою долю - пробиваються, просяться у клуби, через знайомих.

Цікаво, а з чого Dik van Der розпочинав свою кар'єру?

Я розпочав ще зі школи, по суті з шкільних дискотек. У класі 8-му мене взяв ді-джей, був у нас такий ді-джей Романюк 

А в школі на чому грали?

У нас були дві деки DVD та студійний маленький пульт. Так усе почалося зі школи, а потім в мене друг працював у клубі "СВ" в Хмельницьку, який власне і показав як працювати з dj-технікою. З часом сам опанував усе, а незабаром я взяв участь у дж-батлі, де увійшов у трійку переможців.  Після свого першого батлу, мене оцінили, почали запрошувати у різні місця грати, потім я став резидентом нічного клубу "Палуба" в м. Хмельницький. Через рік у 2009 році я став переможцем батлу серед ді-джеїв.

Що більше грав в той час?

Жорсткий електро хаус, потім дач хаус.

Чим ще займався?

Був ще такий проект ATP inc. у 2011 році, а тепер власне зупинився на Black Holl Club.

Хотілося б детальніше дізнатися на рахунок дизайну, концепції клубу. Чи будете щось змінювати в подальшому чи так усе й залишиться?

Звичайно з часом ми плануємо змінюватися, у плані дизайну, конструкції самого клубу...також плануємо дещо видозмінити бар. І до речі на відміну від бувшого Клондайку, зараз у нас чудова шумоізоляція, тому гучної музики практично не чути на вулиці.

У нас на форумі багато людей писали не на вашу користь відгуки про те, що клуб Шепетівці не потрібен, адже тут немає ні нормального кінотеатру, ні фітнесзали і тому подібне, та й люди вважають, що це все заради власного збагачення. Як ти можеш прокоментувати такі гіпотези?

У свою чергу я хочу сказати, що ми в першу чергу знали, що тут немає нормального клубу у прямому сенсі цього слова. Не паби, диско-бари, а клубів, тому й зробили свій вибір на Шепетівці. Ми хотіли щоб тут був хороший заклад, який був би на високому рівні, міг проводити хороші програми, запрошувати відомих артистів, тобто зробити усе, щоб людям було цікаво. А чому б і ні? Чому у інших містах відкривають нічні клуби, а тут не можна? Я не розумію чому так усе гостро, адже в першу чергу ми відкрили заклад для людей. 

Чи є постійні відвідувачі?

Так, звичайно

Були випадки, коли просили поставити музику на замовлення?

Звичайно, але мені з ді-джейського пульта краще видно що треба грати, тому стараюся делікатно пояснити відвідувачеві, що я тут працюю не просто так - справу свою знаю.

До речі промо-відео не плануєте знімати на базі клубу?

Ми якраз про це думаємо... Взагалі у нас багато ідей, які хочеться реалізувати. Думаю з часом усе буде, адже хочеться дивувати людей чимось цікавим.

Ще цікаво було б почути про звук у вашому клубі

У нас 7 kВт звуку, 2 підсилювача. Крім того світло у нас працює під музику, цим займається lightdj (лайтджей). Так як потужність звуку немала, то технічні приміщення обладнані звукоізоляцією ACAT.

Влітку дуже популярні пінні вечірки, як на рахунок Black-Holl Club?

Насправді подібні заходи є ризиком для відвідувачів, тому ми не плануємо робити пінні вечірки.

На рахунок самого клубу ще. Дизайном хто займався?

Дизайнер з м. Хмельницького.

Останнє редагування 26 листопада 2020, 03:47
0
репостів
0
репостів