Понеділок, 17 листопада 2014 — Сайт міста Шепетівка
Марічка пройшла більше кілометра лісом і коли на вулиці стемніло, заховалася в чагарниках, де і провела всю ніч. Шукали її близько 200 чоловік з собаками, тепловізорами та іншою технікою, а знайшов її інспектор патрульно-постової служби Руслан Матвієць. Мабуть, до дівчинки його привело небайдуже батьківське серце, адже самого вдома чекала маленька донечка…
В період з 16.00 години 15 листопада до 20.30 години 16 листопада в м. Шепетівка по вулиці Горбатюка невстановлена особа, шляхом віджиму рами металопластикового вікна, проникла в будинок 52-річної місцевої жительки, звідки викрала золоті прикраси, фотоапарат та ноутбук.
Тиждень тому ми писали про ДТП, яка сталася на перехресті вулиць Старокостянтинівське шосе — П'яскорського. Резонансу вона набула через те, що зі слів численних свідків, винуватець аварії був напідпитку. І ось правоохоронці нарешті поділились офіційною версією подій, яка разюче відрізняється від свідчень свідків.
1 серпня 2013 року до Нетішинського МВ надійшло повідомлення про крадіжку магнітоли з автомобіля «Фольксваген Джета» місцевого жителя, а 12 листопада — про крадіжку магнітоли з автомобіля «Ауді 80» іншого місцевого жителя.
0
репостів
0
репостів