2-річна дівчинка загубилась і цілу ніч провела в лісі

Автор СЗГ УМВС України 17 листопада 2014, 17:25
Марічка пройшла більше кілометра лісом і коли на вулиці стемніло, заховалася в чагарниках, де і провела всю ніч. Шукали її близько 200 чоловік з собаками, тепловізорами та іншою технікою, а знайшов її інспектор патрульно-постової служби Руслан Матвієць. Мабуть, до дівчинки його привело небайдуже батьківське серце, адже самого вдома чекала маленька донечка…
2-річна Марічка разом з мамою і ще трьома братами та сестрами приїхали в Шепетівку на гостини до родичів. Будинок розташований на околиці міста, і вже за кілька кроків починається ліс, тож поки дорослі відпочивали в будинку, діти із задоволенням гралися на вулиці. Та несподівано усіх підняла на ноги новина про те, що Марічка зникла.

Кілька годин дівчинку шукали самотужки, та це не давало жодного результату. Тоді матір зателефонувала до міліції. У Шепетівському міськвідділі на повідомлення зреагували миттєво. Як розповіла виконуюча обов’язки начальника Шепетівського МВ УМВС Тетяна Янішевська, на пошуки маленької мандрівниці задіяли весь особовий склад міськвідділу, кінологів з собаками, допомагали працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, військові та члени громадського формування, які використовували сучасні тепловізори. Загалом було задіяно близько 200 чоловік.

Пошуки тривали всю ніч, але дівчинка ніби крізь землю провалилась. І тільки на світанку, вкотре прочісуючи лісовий масив, інспектор патрульно-постової служби Руслан Матвієць почув тихесеньке «тато, тато…». Руслан почав говорити з Марічкою, щоб вона не злякалась, і тим часом йшов на голос. Малеча пройшла весь ліс і заховалася в чагарниках, де і провела цілу ніч. Старший сержант закутав дівчинку у свою куртку та так і виніс її з лісу, після чого одразу передав медикам.

Дівчинку з мамою госпіталізували до інфекційного відділення Шепетівської центральної районної лікарні. На щастя, нічна мандрівка закінчилась для 2-річної Марічки лише простудою та нежитем. Мама дівчинки дякує РуслановіМатвійцю за те, що врятував її кровинку. Руслан себе героєм не вважає. Мабуть, до дівчинки його привело небайдуже батьківське серце, адже самого вдома чекала маленька донечка…

Відео

0
репостів
0
репостів