Вівторок, 17 липня 2012 — Сайт міста Шепетівка
Здобув бронзу на шахах
Розділ Спорт
В м.Березне Рівненської області 13-15липня пройшов 2 етап кубка Рівненщини, в якому приймали участь 33 шахісти з Вінницької, Тернопільської, Рівненської, Львівської, Хмельницької областей.
Якби ми вчились так, як треба…
Розділ Культура

Російсько-українська двомовністьв Україні, як переконуємося, історично не така вже й давня. Усе це ніби всім зрозуміло, та, незважаючи на це, знову  й знову чуємо: коли вже в Україні так «исторически сложилось», коли така велика кількість люду говорять російською, то чому б не санкціонувати у країні дві державні мови?

16 липня близько 00.45 годин в м. Шепетівці 25-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Мітцубісі Автлендер», перевищив допустиму швидкість в населеному пункті, не впорався з керуванням, допустив наїзд на 52-річного велосипедиста, місцевого жителя, та зник з місця пригоди.
Через дії сторонніх осіб, життя втратив 25-річний мешканець Шепетівки. Чоловік сидів у пивній ятці, що знаходилась в селищі Косецьке і замовляв п’ятий кухоль пива. Зі слів свідків, йому здалося, що офіціант занадто повільно його обслуговує. Між чоловіками виникла суперечка. Офіціант, молодий хлопець, попросив залагодити конфлікт власника ятки, 37-річного шепетівчанина.
Спиртом торгували через інтернет
Розділ Бізнес
Спирт високих технологій віртуальним транзитом через Німеччину потрапив до подільських податківців. Славутські податковим міліціонери виявили та зруйнували злочинну схему торгівлі етиловим спиртом через „всесвітнє павутиння”. З протиправного обігу вилучено 720 літрів спирту невідомого походження, вартістю у 110 тисяч гривень.
Влада нарешті зайнялась ремонтом доріг
Розділ Події

Вже декілька днів мешканці вулиці Залізничної спостерігають за ремонтними роботами дорожнього покриття на рідній вулиці. Через чат підтримки нас вже декілька разів запитували про деталі цієї події і ми вирішили поділитись інформацією якою володіємо.

Одноріччя відділення соціально-побутової адаптації для громадян похилого віку та інвалідів
Розділ Події

Минув рік від дня відкриття на вулиці Стуса, 11-А, у Шепетівці відділення соціально-побутової адаптації для громадян похилого віку та інвалідів.

Шепетівчанка відзначила 100-літній ювілей
Розділ Події

100 років – рівно стільки виповнилося 15 липня шепетівчанці Франасюк Вірі Тимофіївні. З нагоди ювілею вітальну адресу Вірі Тимофіївні надіслав Президент України Віктор Янукович.

0
репостів
0
репостів