Розділ Інше

У Шепетівці відкрито новий заклад для сімейного відпочинку «Partyфон»

Автор Інспектор Віталій 18 грудня 2016, 16:58
У Шепетівці відкрито новий заклад для сімейного відпочинку «Partyфон» Матеріал розміщено на правах реклами

Днями в Шепетівці нарешті відкрито новий заклад для сімейного відпочинку з яскравою назвою «Partyфон». То хто ж ці люди, що вирішили нарешті розбити стереотипи відносно відсутності в Шепетівці затишного кафе для бесіди з друзями, смачної сімейної вечері, просто смакування запашної кави або глінтвейну?

Ініціаторами стали брат та сестра, які все життя мріяли про відкриття власної кав’ярні та наполегливо працювали на шляху до реалізації своєї мети.

Денис – професійний повар з багаторічним досвідом роботи в закладах ресторації, вмілий бармен та просто кльовий хлопець, що може ввести в інтригу з перших хвилин розмови з ним. До речі Денис нещодавно повернувся з АТО, але про це, як і більшість воїнів розмовляє неохоче.

Христина – тривалий час працювала в аптечній сфері бізнесу (педантичність просто розриває цю людину), тому всю роботу по організації роботи, адмініструванню, оформленні документів та менеджменту вона звісно взяла на себе.

Відкрити та вести якісно бізнес не вдається без допомоги друзів, як виявилось їх таланти стали в пригоді. Завдячуючи «Івент агенції АТМОСФЕРА» та керівнику Олі Гадаван  розроблено просто відпадний дизайн-інтер’єр, проведено навчання з персоналом.

Так як у закладі відкрита кухня, дуже важливо налаштувати правильне вентилювання приміщення. Саме тому у кафе використовуються центробіжні вентилятори, які попри високу потужність, не заважають відідувачам своїм шумом і після відвідин клієнти махнуть лише позитивними емоціями, а не котлетами.

І на решті команда. Робота команди Partyфон - це приклад злагодженості роботи. Всі хто відвідують кафешку напевно помічають як спілкуються між собою працівники за допомогою жестів, міміки,тобто без слів. Другий шеф повар Сашка, бармен Анюта, офіціанти Олена, Катруся, Діана та адміністратор Аня, щодня дарують своїм відвідувачам ексклюзивні смаколики, просто смачнючі тістечка, коктейлі, глінтвейн та звісно запашну каву.

Візитівкою Partyфона є фірмовий логотип у формі поєднання кавової кружки та вінілової платівки. Звідки така ідея. Все дуже просто, натхненником такої ідеї стала сімейна реліквія – Патіфон Альберт, для нього в кафе виділено найбільш видне та достойне місце, кожен може побачити справжній раритет та оцінити відгук з минулого.

Що стосується цін, то вони однозначно тут демократичні, я б сказав навіть занадто, але якість приготування страв дійсно вражає, з переліку вказаному в меню в Шепетівці жодна з страв не повторюється.

З особистої розмови Христина розповіла:

Ми раді всім, і радо хочемо вітати всіх без винятку: молодь, сімейні пари, дуже приємно коли до нас заходять люди старшого покоління. Думаю, що відвідування нашого закладу стане доброю традицією для всіх поколінь

Заклад знаходиться за адресою: вул. 200-річчя Тараса Шевченка 6а/13 (колишня вулиця Островського, 100-метрівка до Будинку побуту). Телефон для замовлень: (068) 25-10-151

Останнє редагування 14 жовтня 2018, 17:00
0
репостів
0
репостів