Четвер, 25 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні про ситуацію з протидією COVID-19 у Хмельницькій області журналістам під час брифінгу розповів перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін.

Канадські військові відвідали Музей пропаганди
Розділ Культура

Сьогодні працівники Музею пропаганди мали приємність вітати у стінах свого закладу канадських військових, які разом із військовослужбовцями в/ч А4127 завітали в гості до символу Шепетівки.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 25 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 135599 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 7678 - діти, 5765 - медпрацівники.

Поліцейські оперативно розкрили крадіжку з будинку. Так, зловмисник проник до сусідського помешкання через горище, яке нещодавно лагодив та викрав заощадження власниці.

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін постанову Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області, якою водія Volkswagen Passat визнано винним у відмові від проходження огляду на стан алкогольного сп`яніння (частина 1 статті 130 КУпАП). Суд застосував до нього адміністративне стягнення у виді 17 000 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Сьогодні з участі у Помаранчевому флешмобі (колір акції є символом світлого майбутнього, вільного від насильства щодо жінок і дівчат) у місті стартувала акція «16 днів проти насильства».

0
репостів
0
репостів