На Шепетівщині чоловік заліз на горище та обікрав сусідку

Автор 25 листопада 2021, 10:58

Поліцейські оперативно розкрили крадіжку з будинку. Так, зловмисник проник до сусідського помешкання через горище, яке нещодавно лагодив та викрав заощадження власниці.

Подія відбулась 17 листопада у с. Мокіївці, що на Шепетівщині. 30-річний місцевий житель допомагав сусідці лагодити дах, тоді ж запримітив місце, де жінка зберігала свої заощадження та обрав спосіб проникнення - через горище.

Молодик раніше промишляв крадіжками, за що відбував покарання. Навички крадія стали у нагоді, чоловік проник до будинку сусідки коли господарів не було вдома, викрав 15 тисяч гривень з шафи та втік.

Втім, на радощах, поспішив «відсвяткувати» подію. Пішов до сільської крамниці, виплатив там борги та «запасся» продуктами й випивкою. Тим часом потерпіла повернулась додому та виявила відсутність грошей. Жінка одразу звернулась до правоохоронців.

Поліцейські швидко встановили особу крадія, так як того дня він був єдиним «грошовитим» відвідувачем сільського магазину.

Чоловіка знайшли у покинутому будинку на окраїні селища. У скоєному зізнався та повернув потерпілій невитрачену решту. Слідчі Шепетівського РУП за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 КК України (Таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням в житло). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Слідство триває.

За матеріалами Шепетівського районного управління поліції

0
репостів
0
репостів