Субота, 03 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка
До конкретних цілей – конкретними справами
Розділ Події

Сьогодні, 3 жовтня, у м. Шепетівка відбувся форум політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», під час якого представили кандидата на посаду Шепетівського міського голови Світлану Павлишину та команду з 33-х кандидатів на місцеві вибори 2020.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 3 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 7336 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 340 - діти, 619 - медпрацівники, 276 - працівники освіти.

Влада має виконати вимоги чинного законодавства і підняти в 2021 році зарплати освітянам. Про це заявив лідер Хмельницької обласної організації партії «ЗА МАЙБУТНЄ», народний депутат Сергій Лабазюк.

Віталій  Бузиль підтримав Декларацію підтримки Кодексу прозорої влади. Як зазначає кандидат на посаду міського голови Шепетівки, «прозоре управління містом – це гарантія залучення інвестицій та створення нових робочих місць!».

«Усі хмельничани мають отримати доступ до якісних медичних послуг! Команда партії «ЗА МАЙБУТНЄ» буде боротися за це на всіх рівнях влади», - зазначив Олександр Костюк, головний лікар Хмельницької центральної районної лікарні під час форуму прихильників "ЗА МАЙБУТНЄ" у Хмельницькому в мікрорайоні Гречани.

0
репостів
0
репостів