Розділ Суспільство

Усі хмельничани мають отримати доступ до якісних медичних послуг, - Олександр Костюк

Автор 03 жовтня 2020, 17:32
Усі хмельничани мають отримати доступ до якісних медичних послуг, - Олександр Костюк Матеріал на правах реклами

«Усі хмельничани мають отримати доступ до якісних медичних послуг! Команда партії «ЗА МАЙБУТНЄ» буде боротися за це на всіх рівнях влади», - зазначив Олександр Костюк, головний лікар Хмельницької центральної районної лікарні під час форуму прихильників "ЗА МАЙБУТНЄ" у Хмельницькому в мікрорайоні Гречани.

Під час форуму відбулась презентація команди та представлення кандидатів.

Команда «ЗА МАЙБУТНЄ» впевнено нарощує число своїх прихильників, а секрет її успіху у тому, що до неї увійшли люди, які об’єдналися завдяки ініціативі знизу.  Це професіонали, які своєю кропіткою працею довели, що можуть брати на свої плечі відповідальність за громаду. А ще – справжні патріоти, які хочуть будувати майбутнє свого краю, своєї держави.

Ділитися власним досвідом задля розбудови громади готовий Сергій Копанчук, генеральний директор ТОВ “Безпека Бізнесу Груп”. Він наголосив на необхідності активно шукати нові джерела наповнення місцевих бюджетів та забезпечувати прозорість витрачання публічних коштів. Досвідчена юрист, та громадська активістка Наталія Корсакова іде з командою «ЗА МАЙБУТНЄ», щоб ще частіше долучатися до спільної праці на благо рідної Хмельниччини.

Лідер партії "ЗА МАЙБУТНЄ" ХМЕЛЬНИЧЧИНА Сергій Лабазюк привітав учасників форуму та відповів на численні запитання.

Крім досвіду і професіоналізму, ці особистості мають ще й кредит довіри від людей, адже партія «ЗА МАЙБУТНЄ» провела народні праймеріз, обравши серед кандидатів у ради всіх рівнів найдостойніших.

Останнє редагування 03 жовтня 2020, 17:33
0
репостів
0
репостів