Вівторок, 18 грудня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Святий Миколай завітав до військових
Розділ Події

Напередодні Дня Святого Миколая, до військовослужбовців Шепетівського зенітного ракетного полку повітряного командування «Захід» завітав настоятель храму святих мучеників Бориса і Гліба Української Греко-Католицької церкви, військовий капелан отець Василь Бондар. Завітав капелан не один, а разом з дітками. 

Вчора в ефір телеканалу СТБ вийшов 17 випуск 7 сезону передачі "Хата на тата", де героями стали шепетівчани. Сім'я Коротюків упродовж тижня виборювала грошовий приз.

12 грудня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді "За нашу Свободу" до Дня Сухопутний військ України. Проходила вона в концертному залі Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким визнано винуватими В. та Д. та остаточно призначено покарання: 6 років позбавлення волі з конфіскацією належного на праві власності майна, крім житла та 5 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією належного на праві власності майна, крім житла, відповідно.

0
репостів
0
репостів