Юні шепетівчани привезли нагороди із Всеукраїнського конкурсу «За нашу свободу»

Автор 18 грудня 2018, 12:25
Юні шепетівчани привезли нагороди із Всеукраїнського конкурсу «За нашу свободу» Фото сайту НВК №1

12 грудня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді "За нашу Свободу" до Дня Сухопутний військ України. Проходила вона в концертному залі Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України.

У  конкурсі було відзначено близько 700 робіт з 19 областей України, а саме: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської та м. Києва, які склали експозицію виставок, що пройшли у військових частинах ЗСУ, та які були передані військовим. Впевнені, що коли юні художники виростуть ви зможете заказать портрет с фотографии у них.

Нагородження почалось після того, як дочекались усіх юних художників та поетів, які присвятили свої щирі твори мужнім воїнам, що боронять Україну, адже вони давали свої перші в житті інтерв`ю журналістам центрального телебачення. Весь зал аплодував маленьким митцям, чия творчість торкнулася суворих сердець воїнів, які на передовій із сльозами на очах тримають в своїх руках ці душевні послання.

Кожному учаснику конкурсу були вручені подарунки та дипломи Українського державного центру позашкільної освіти та Міністерства оборони України.

Після урочистого нагородження маленькі гості свята разом з військовими подивились концерт, присвячений Дню Сухопутних військ України, на якому прозвучали не тільки військові, але й народні пісні та музика. Особливо аплодували глядачі пісні «Браття Українці», яка облетіла ввесь Інтернет і стала знаковою для українського народу та безумовно улюбленою для воїнів ООС, а також стройовою для батальйону Ім. Кульчицького Національної Гвардії України. 

Приємно відзначити , що серед переможців були учні 4-А класу Шепетівського НВК №1: Демчук Олександр нагороджений Дипломом за ІІ місце за малюнок «Повертайся додому живий, здоровенький», Бабій Софія, Касянчук Тетяна та Нечипорук Людмила нагороджені Дипломами за ІІІ місце за віршовані листи відважним захисникам країни.

Учні з гордістю прочитали, що Дипломи підписали командир Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Попко С.М. та директор Українського державного центру позашкільної освіти Шкура Г.А.

Щиро вітаємо переможців!

Останнє редагування 18 грудня 2018, 13:19
0
репостів
0
репостів