Розділ Бізнес

Вибір кранової вантажопідіймальної техніки

Автор 27 вересня 2021, 20:13

Вибираючи той чи інший вид підйомно-транспортного обладнання для виконання внутрішніх логістичних операцій на підприємстві, слід враховувати різні параметри. При виборі кранової вантажопідйомної техніки у першу чергу необхідно брати до уваги вантажопідйомність і висоту підйому, тип приводу, швидкість переміщень самого крану та підйому/опускання вантажів, інтенсивність роботи та репутацію виробника.

Якщо аналізувати український ринок вантажопідіймальної техніки, то можна зробити однозначний висновок: тут на перші позиції наразі вийшов Київський завод підйомно-транспортного обладнання, який пропонує своїм замовникам виготовлення сучасних кранів мостового та інших типів, які повністю відповідають європейським стандартам, за вельми доступну вартість та у дуже стислі терміни.

Найбільш затребуваними на вітчизняних підприємствах є вантажопідйомні крани мостового типу, котрі можуть використовуватися для вирішення різних логістичних завдань. Ця група кранової техніки  має багато різновидів (зокрема, крім класичного варіанту мостового крану, дуже затребуваною є його спрощена модифікація – кран-балка, а також козлові та мобільні крани).

Тому досвідчені фахівці Київського заводу ПТО рекомендують у будь-якому випадку виготовляти потрібний вантажопідйомний кран під замовлення, з урахуванням усіх особливостей технологічного процесу та робочого майданчика, на котрому він буде працювати. Таким чином,  тут пропонують замовникам таке кранове вантажопідйомне обладнання, яке ідеально підійде для конкретної ділянки підприємства, і буде найбільш ефективно вирішувати всі наявні завдання.

Але крім покупки якісного обладнання потрібно ще й кваліфікований монтаж і тестування. Заздалегідь обговорюється увесь комплекс завдань, для вирішення яких буде використовуватися кранове обладнання. При індивідуальному замовленні вантажопідйомний кран виготовляється під конкретний тип приміщення, з урахуванням реального навантаження та всіх умов роботи.

Якщо говорити про вибір типу кранового обладнання, то класичний мостовий кран є універсальним рішенням у більшості випадків. Його спрощений (тому й найдешевший) варіант – кран-балка – розрахована на роботу з порівняно нетяжкими вантажами (масою до 10 тонн). Опорні мостові крани (https://kzpto.com.ua/opornye-krany/) та кран-балки можуть встановлюватися будь-де: як у приміщеннях, так і на відкритих майданчиках. А ось підвісні мостові крани та кран-балки призначені виключно для використання у будівлях.

Козловий кран вибирається у більшості випадків для роботи на відкритих майданчиках, але за потреби він  може успішно використовуватися і в приміщеннях, також його можна задіювати при будівництві великих будинків і промислових об’єктів, обслуговуванні електростанцій тощо.

Кожен вантажопідйомний кран має свої конструктивні особливості та комплектацію, від яких залежить кінцева ціна кранового обладнання. На КЗПТО ви можете замовити недорого сучасну кран-балку, мостовий або козловий кран із різною вантажопідйомністю та бажаною комплектацією.

Для управління крановою технікою, крім стандартного рішення у вигляді підвісного кабельного пульта, пропонується встановлення системи радіокерування, що надає змогу кранівнику більш комфортно та безпечно керувати вантажопідйомним краном із будь-якого місця (на відстані до 100 метрів від нього).

Дізнатися більше інформації про сучасну вантажопідіймальну техніку та її актуальну вартість можна на офіційному сайті КЗПТО — www.kzpto.com.ua

Останнє редагування 28 вересня 2021, 11:55

Відео

0
репостів
0
репостів