Розділ Бізнес

Найпопулярніші садові квіти, які купували жителі Шепетівки у 2017 році

Автор 18 січня 2018, 17:17
Найпопулярніші садові квіти, які купували жителі Шепетівки у 2017 році Матеріал розміщено на правах реклами

В один і той же час квіти мають здатність дарувати неймовірну красу, відчуття спокою і захоплення генієм природи. І суміш цих почуттів настільки унікальна, що завдяки їм любителів вирощування квітів стає все більше. Це стосується і жителів Шепетівки.

За інформацією магазину садових квітів Matla Flowers в минулому, 2017 році, в нашому місті, найбільш популярними були сорти квітів, які мають яскраві особливості, наприклад, колір бутона або листя. В той же час, звичні на вигляд сорти квітів також не здають свої позиції і їх залюбки вирощують місцеві садівники. Найбільш популярними серед жителів нашого міста були наступні: 

Лілії

Саме їх найбільше купували в магазині matla-flowers.com.ua жителі Шепетівки. Серед всього каталогу цибулин лілій найчастіше віддавали перевагу сортам “Valverde”, яка має великі жовті квіти і цвіте в липні - серпні і не потребує значного догляду. Майже повна протилежність, інший фаворит місцевих квітникарів, сорт лілій “Tiny Padhye”. Цьому сорту потрібне підживлення, але завдяки красі пелюсток біло-фіолетового забарвлення всі сили, що ідуть на їх догляд витрачаються не марно.

Тюльпани

Важко уявити весною клумбу без квітів тюльпанів. Серед квітникарів, які багато років займаються своєю справою, саме тюльпани одні з улюблених рослин. Серед жителів нашого міста популярним був сорт “Wilsoniana”, що виростає в висоту лише до 15 сантиметрів але має великий яскраво-червоний бутон та приємний запах.

Нарциси

Напевно у значної частини садівників міста першими весняними квітами, які з'являються на їх клумбах є саме нарциси. Найчастіше при замовленні жителі міста обирали сорт “Night Cap”. На перший погляд він немає нічого особливого, але це не так. У його квітах вдалося зберегти класичну білосніжність і величину квітки і додати родзинку у вигляді помаранчево-жовтої серединки. І ймовірно саме завдяки цьому поєднанню цьому сорту віддають найбільшу перевагу при виборі.  У висоту нарцис  “Night Cap” виростає до 40 сантиметрів, а починає цвісти при наявності сприятливої погоди в кінці березня - чи на початку квітня.

Хости

Хвиля захоплення декоративними рослинами не оминула місцевих квітникарів. Яскравим свідченням цього є вирощування хости сорту «Frances Williams». Ця рослина приваблює увагу не своїми квітами, а незвичним листям синього кольору зі світло-зеленої облямівкою. А от квіти хоста має майже непомітні.

Астильба

Також як і хоста, астильби в першу чергу привертають уваги своїм листям. Проте японська астильба «Rheinland» в період цвітіння, має великі трикутні яскраво-рожеві суцвіття, які помітні з будь якої точки саду. Цвіте ця красуня починаючи з кінця червня і до кінця липня. В догляді невибаглива і потребує полив лише в період затяжної спеки.

Останнє редагування 18 січня 2018, 17:25
0
репостів
0
репостів