Переваги працевлаштування у Польщі по запрошенню на роботу

FireShot Capture 242Попит на роботу із виїздом закордон надзвичайно великий, проте варто обирати легальний спосіб працевлаштування. Перш за все це гарантія отримати хорошу роботу з граними умовами праці, проживання та перспектива для подальшої роботи у країні. Тож, запрошення на роботу в польщу допоможе отримати національну візу до півроку для офіційного працевлаштування, адже вона надає право працювати українцям за запрошенням роботодавця і мати всі ті ж трудові права, що й місцеві жителі з можливістю відвідувати країни ЄС.

Переваги офіційного оформлення

  1. Працівник може посилатися на трудове законодавство Польщі та отримувати всі ті ж привілеї, що й працівник-поляк.
  2. Українці зможуть отримати хорошу роботу у престижних фірмах або великих підприємствах.
  3. Уся робота регламентується договором.
  4. Є можливість оформити "карту побиту" після 3 місяців праці.
  5. Немає загрози депортації та контролюючими органами.
  6. Відсутність ризиків для життя та здоров'я.

Надзвичайно багато фірм-агентів по наданню роботи у Польщі працюють нелегально. Як наслідок, українці, які виїжджають закордон працюють поза законом. Роботодавці, які розуміють ризики пов'язані з контролюючими органами та страхом депортації, часто маніпулюють довірливими громадянами. Як наслідок, нелегали отримують меншу платню, не мають правової захищеності та можуть потрапляти до работорговців, експлуататорів праці. В такому разі вибір очевидний.

Як отримати запрошення на роботу в Польщу?

Отримати такий документ можна завдяки офіційній польській агенції Easy West Work у термін до 10 днів. Доступна ціна дозволяє в подальшому окупити вартість запрошення всього за декілька днів роботи у Польщі. Що включає послуга:

  • виготовлення документації;
  • підбір роботодавця та вакансії на роботу;
  • гарантія отримання обраної роботи;
  • консультація та супровід у Польщі.

Агенція працює напряму з роботодавцями без посередників, а тому документи оформляють швидко і платити додаткову комісію не доведеться. До того ж, працівник працює офіційно по зазначеним годинам та оплаті, яка передбачена договором. Усі дії чи нагальні питання по роботі можна вирішити з координатором. Є можливість влаштуватися у великі компанії, такі як LEGO, Nivea, LG тощо.

Тож, легально працювати закордоном не тільки вигідно, а й безпечно. Так, працівник має захист та права як і усі робітники поляки, отримує достойну платню, а на кордоні та з контролюючими органами не має проблем, що дає можливіть працювати у Польщі й надалі.

0
репостів
0
репостів