Розділ Суспільство

Більше 30 камер відеоспостереження встановлюються в Шепетівці

Автор 30 грудня 2021, 12:37

 У Шепетівці відбувається встановлення нових камер відеоспостереження, які були придбані за кошти субвенції на соціально-економічний розвиток. Про це вранці повідомив міський голова Віталій Бузиль на своїй сторінці у соцмережі.

Вже декілька днів спеціалісти встановлюють містом 23 камери відеоспостереження загального огляду та 4 розпізнавально-номерних. Повідомляється, що з розпізнавальних раніше у місті працювала лише одна. Більш того, 6 камер відеоспостереження вже встановлено у Парку культури та відпочинку, їх відстежуванням наразі займається Шепетівська екстрена диспетчерська служба.

Хоча варто нагадати, що спочатку планувалось 38 локацій з відеонаглядом, але бюджет не дозволив охопити всю заплановану площу.

В цілому відеоспостереження буде відстежуватися із чергового поста Шепетівського районного управління поліції, через службу ШЕДС, а згодом відео із загальнонаглядових камер буде виведено на сайт Шепетівської міської ради.

Вчора переглядав якість зображення зі вже встановлених об’єктів в управлінні поліції, обговорили зручність огляду, строки встановлення та введення в експлуатацію. Вперше наше місто буде охоплене таким масштабним відеоспостереженням, приємно, що маємо можливості впроваджувати такі сучасні й безперечно необхідні проекти! – коментує міський голова Віталій Бузиль.

Систему відеоспостереження реалізовує ФОП Масевич Микола Іванович за 497 447 грн. Тендер відбувся 1 грудня 2021 року.

За матерілами ШМР

Останнє редагування 30 грудня 2021, 13:13
0
репостів
0
репостів