Розділ Суспільство

Сьогодні має з'явитись тепло у абонентів централізованого теплопостачання

Автор 18 жовтня 2021, 15:17

Сьогодні відбулось позачергове засідання Виконавчого комітету Шепетівської міської ради. На ньому затвердили рішення про початок опалювального сезону Шепетівським підприємством теплових мереж з 18 жовтня 2021 року.

Протягом дня будуть запущені всі 16 котелень ШПТМ. Бюджетні ж заклади (в тому числі школи та садочки), теплопостачання яких здійснюється модульними газовими котельнями, розпочнуть опалювальний сезон невідкладно після укладання договорів про постачання газу. 

Міський голова Віталій Бузиль написав у себе на сторінці:

Наразі триває переговорна процедура, де ми маємо дотриматись відповідних термінів. Все, що залежить від органу місцевого самоврядування - ми зробили!

Також було ініційовано звернення виконавчого комітету Шепетівської міської ради до ПрАТ "Шепетівкагаз".

Маємо зауваження та пропозиції до проекту структури тарифу з розподілу газу, оприлюдненого на сайті ПрАТ "Шепетівкагаз", який передбачає його підвищення з 1,09 грн до 1,88 грн. Цей процес неухильно призведе до збільшення в поточному опалювальному періоді вартості теплової енергії для населення. Тож ініціюю звернення з проханням призупинити збільшення тарифу за відсутності відповідних обґрунтувань збільшення елементів витрат.

Останнє редагування 18 жовтня 2021, 15:23
0
репостів
0
репостів