Розділ Суспільство

На сесії районної ради розглянули 11 питань та вручали грамоти облради

Автор 21 серпня 2021, 12:19

Вчора, 20 серпня 2021 року, відбулося пленарне засідання 9-ої (чергової) сесії Шепетівської районної ради, яке провів голова Шепетівської районної ради Олег Кулінський. Участь у роботі сесії взяли голова райдержадміністрації Анатолій Катеренчук, заступники голови ради Олексій Глушаков та Ольга Лащ.

Перед початком роботи сесії, голова ради привітав присутніх з Днем Державного Прапора і Днем незалежності України та із Днем народження депутатів Шепетівської районної ради, яке вони відзначили у міжсесійний період. Відбулися урочистості  участь у яких взяли представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, районних підприємств, установ, та організацій представники ЗМІ.

З вітальними словами до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук, який привітав присутніх з прийдешніми святами. Під час урочистої частини Анатолій Федорович вручив грамоти Хмельницької обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Перед розглядом питань порядку денного, Олег Юрійович довів до відома депутатів, що у міжсесійний піріод відбувались наради де обговорювались питання порядку денного, тому виникла необхідність та поступили пропозиції внести зміни та доповнення до порядку денного сесії.

На пленарному засіданні чергової сесії було розглянуто 11 питань

Депутати заслухали інформацію керівника Шепетівської окружної прокуратури щодо результатів діяльності місцевої прокуратури у першому півріччі 2021 року по якому проінформував виконуючий обов'язки керівника Шепетівської окружної прокуратури Олександр Базан.

Керуючий справами виконавчого апарату районної ради Анатолій Липкань доповів по питанню "Про внесення змін до списку присяжних Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області, затвердженого рішенням сесії Шепетівської районної ради від 05.06.2020 року № 21/51-2020 "Про затвердження списку присяжних Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області" та затвердження списку присяжних Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області в новій редакції".

Начальник управління фінансів, економіки та забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Шепетівської райдержадміністрації Лариса Сорока прозвітувала про виконання Шепетівського районного бюджету за І півріччя 2021 року та проінформувала по питаннях про угоду між Шепетівською районною та Грицівською селищною, Ленковецькою сільською радами, про внесення змін до районного бюджету на 2021 рік.

В ході роботи депутати заслухали та детально обговорили наступні питання:

  • про внесення змін до рішення восьмої сесії Шепетівської районної ради від 25 червня 2021 року № 19/8-2021 "Про безоплатну передачу - прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Шепетівського району Хмельницької області, реорганізованої Білогірської районної ради до комунальної власності Білогірської селищної ради будинок школи Гурщина";
  • про внесення змін до рішення восьмої сесії Шепетівської районної ради від 25 червня 2021 року № 20/8-2021 "Про безоплатну передачу - прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Шепетівського району Хмельницької області, реорганізованої Білогірської районної ради до комунальної власності Білогірської селищної ради будинок школи філії "Семенівського початкового Білогірського ліцею ім.І.Ткачука";
  • про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування пісків ділянки № 1 Сільцівського родовища.

По вище зазначених питаннях депутатами були прийняті рішення поіменним голосуванням.

0
репостів
0
репостів