Розділ Суспільство

У Шепетівській виправній колонії було проведено контрольне приготування їжі

Автор 06 травня 2021, 18:13

5 травня 2021 року в у ДУ «Шепетівська виправна колонія (№98)» було проведено контрольне приготування їжі в їдальні для засуджених під керівництвом заступника начальника установи з інтендантського та комунально-побутового забезпечення підполковника внутрішньої служби Олексія Петровича Собка.

Спочатку Олексій Петрович довів графік проведення контрольного приготування, згідно за яким було визначено три періоди проведення, а саме: підготовчий, виконавчий та кінцевий.

Під час підготовчого періоду перевірено наявність маркування дошок для розбирання продуктів, ножів, виробничих столів тощо. Також перевірено наявність спецодягу в кухарів та іншого штатного персоналу.

Під час виконавчого періоду було отримано продукти із продовольчого складу, проведено первинну обробку продуктів та визначено фактичну кількість відходів. Потім було проведено заливання води в котли з використанням котломіру. Після чого почалась закладка продуктів у котли для приготування першої та другої страви. Паралельно у жарочному цеху їдальні здійснювалось смаження котлет, а у овочевому цеху готувався салат вітамінний. Сам обід складався із першої стави, другої страви з котлетою, салату та хлібу.

Під час кінцевого періоду, а саме після закінчення контрольного приготування їжі Олексій Петрович зробив детальний аналіз роботи всіх кухарів та вказав на недоліки які були допущені.

Шепетівська виправна колонія (№98)

0
репостів
0
репостів