Розділ Суспільство

У Шепетівці планують відкрити фронт-офіс поліції

Автор 03 березня 2021, 16:33

На Хмельниччині у трьох районних управліннях поліції уже розпочали роботу над облаштуванням анонсованих Головою Національної поліції фронт-офісів. Про це під час пресконференції розповів журналістам начальник Головного управління Національної поліції Хмельницької області Руслан Герасимчук.

Поліцейькі фронт-офіси, які обладнають у фойє відділків поліції є новою моделлю первинної комунікації із громадянами у відділах та управліннях поліції.

Як і раніше, основним критерієм оцінки нашої роботи є довіра громадян. Тому ми намагаємося стати більш відкритою установою, яка надає якісний поліцейський сервіс. І в наших найближчих планах — створити фронт-офіси в районних управліннях. Суть цієї інновації полягає в тому, щоб прямо у поліцейському фойє створити для відвідувачів зручний простір і доброзичливу атмосферу, яка б нагадувала громадянам, що ми відійшли від каральної функції і перейшли у сферу надання поліцейських послуг, — сказав керівник обласної поліції.

Облаштування фронт-офісів сучасними технічними засобами дасть можливість громадянам отримати швидко та якісно будь-яку послугу, яка належить до компетенції поліції. Тобто прямо у фойє люди зможуть отримати консультацію, написати заяву про вчинення правопорушення або втрату документів, записатися на особистий прийом, дізнатися про результати розгляду свого звернення та залишити відгук про роботу поліцейських і для цього їм не потрібно буде бігати з кабінету в кабінет по різних поверхах.

Звісно, що фронт-офіси не з’являться у нас вже завтра, бо на переформатування роботи потрібен час та фінансові вкладення. Але ми уже рухаємося у цьому напрямку, — уточнив Руслан Герасимчук. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Останнє редагування 03 березня 2021, 17:47
0
репостів
0
репостів