Розділ Суспільство

На сесії міської ради зменшили кількість працівників міськвиконкому та розглянули інші 82 питання

Автор 25 лютого 2021, 17:56

Сьогодні відбулася шоста сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Віталій Бузиль. На порядок денний винесено 83 питання.

На початку засідання обговорили проєкт рішення Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату Шепетівської міської ради та її виконавчого комітету, інших  виконавчих органів  ради. Відповідно до рішення міської ради структурна чисельність працівників зменшена на 27 чоловік.

Далі присутні депутати затвердили Положення про органи самоорганізації населення та методичні рекомендації щодо порядку їх створення.

Розглянувши лист голови правління Асоціації ОСББ «Альянс» було затверджено меморандум про співпрацю міської ради та об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків.

Затвердили заявку на отримання грантової допомоги по проєктах безпеки людини програми «КУСАНОНЕ»: «Модернізація медичного обладнання у КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня Шепетівської міської ради.

Далі депутати затвердили генеральні плани сіл Плесна та Жиленці, заслухали звіт про виконання бюджету міста за 2020 рік та проєкт рішення сесії міської ради про внесення змін до бюджету міста на 2021 рік. Надали жителям територіальної громади  одноразову грошову допомогу на дороговартісне лікування.

Також у ході засідання розглянули та підтримали ряд програм: «Шкільний автобус» на 2021-2025 роки, «Програма виготовлення містобудівної документації», «Програма «Шепетівська екстрана диспетчерська  служба (ШЕДС-1503)» на 2021-2025 роки», «Програма сприяння залученню інвестицій в економіку Шепетівської міської територіальної громади на 2021 — 2025 роки», «Програма соціально-економічного  розвитку Шепетівської  міської територіальної громади на 2021 рік», «Громадський бюджет Шепетівської міської територіальної громади на 2021-2022 роки», «Програми благоустрою міста Шепетівка на 2018-2022 роки», «Програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Шепетівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки» тощо.

Наприкінці розглянули земельні питання.

Пресслужба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 30 серпня 2021, 14:35
0
репостів
0
репостів