Розділ Суспільство

Стали відомі скандальні подробиці призначення голови Хмельницької облради

Автор 26 грудня 2020, 20:16

24 грудня суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Петро Салюк виніс ухвалу згідно якої Віолета Лабазюк відновила повноваження голови Хмельницької облради. Але ця звістка потонула у жвавому обговоренні нових скандальних подробиць навколо її обрання.

Нагадаємо, Віолету Лабазюк обрали головою 7 грудня, а вже через тиждень 14 грудня Хмельницький окружний адміністративний суд зупинив це рішення. До суду звернувся депутат Вадим Лозовий, який входив до лічильної комісії обллади. Під час підрахунку голосів лічильна комісія врахувала два бюлетені, на яких некоректно проставлено позначки. Ідентичні позови були подані депутатами Оксаною Бочкарьовою та Олександром Розізнаним.

Ще тоді закралась думка, що хтось спеціально зіпсував бюлетень, бо був не згоден з генеральною лінією партії від якої обирався. І ось на телеканалі Ісландія вийшов сюжет, у якому на відеозаписі зафіксовано таємні переписки, які пояснюють, як Сергій Лабазюк просував свою дружину на таку поважну посаду. 

Крім цього стало відомо, як через народного депутата Володимира Ар’єва розподіл посад контролював Петро Порошенко та що пообіцяли Команді Симчишина за голосування.

Про це та багато інших цікавих подробиць дивіться в сюжеті нижче.

Відео

0
репостів
0
репостів