Розділ Суспільство

На виконкомі розглядали проект бюджету на 2021 рік, харчування учнів та багато важливих питань

Автор 23 грудня 2020, 17:56

23 грудня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний винесено 16 питань. Про це повідомила пресслужба Шепетівської міської ради.

На початку засідання члени виконкому схвалили проект рішення «Про бюджет Шепетівської міської територіальної громади на 2021 рік». За словами міського голови Віталія Бузиля бюджет міста на 2021 рік сформовано відповідно до Бюджетного кодексу, інших нормативно-правових актів чинного законодавства, прогнозованих показників соціального та економічного розвитку міста.

Далі присутні прийняли рішення про фінансування харчування учнів соціально незахищених та інших категорій, учнів 1-4 класів, які проживають на території міста, територіальної громади.

Також у ході засідання члени виконавчого комітету підтримали проекти рішень, які були рекомендовані до прийняття комісією з питань захисту прав дитини, встановили розміри плати за навчання у дитячій музичній, художній школах, розглянули житлові питання, затвердили перелік видів громадських робіт та перелік роботодавців, за участю яких планується організація громадських робіт на 2021 рік, затвердили план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік тощо.

0
репостів
0
репостів