Розділ Суспільство

На залізничних станціях Шепетівка та Славута припиняють продаж квитків

Автор 01 листопада 2020, 23:34

Як ми повідомляли раніше, згідно рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у Шепетівці мають зупинити громадський транспорт. І ось щойно Укрзалізниця оголосила про припинення продажу квитків із окремих залізничних станцій, в тому числі з Шепетівки.

З 00:01 2 листопада буде закрито продаж квитків із залізничних станцій: Берегове, Волосянка-Закарпатська, Великий Березний, Кострино, Перечин, Ставне, Ужгород, Пологи, Сарата, Кулевча, Славута-1, Шепетівка.

Зокрема це стосується поїздів

Станція Славута-1:

- № 43/44 Івано-Франківськ — Київ;

- № 45/46 Ужгород — Лисичанськ;

- № 88/87 Ковель — Новоолексіївка;

- № 98/97 Ковель — Київ.

Станція Шепетівка:

- № 88/87 Ковель — Новоолексіївка;

- № 98/97 Ковель — Київ;

- № 43/44 Івано-Франківськ — Київ;

- № 45/46 Ужгород — Лисичанськ;

- № 91/92 Львів — Київ;

- № 217/218 Київ — Рахів.

До врегулювання ситуації зазначені поїзди прослідують через станції Славута-1 та Шепетівка без посадки пасажирів. Висадка буде проводитися за встановленим порядком.

Нагадаємо, що 30 жовтня під керівництвом голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Комісія розглянула надані Державною комісією з питань ТЕБ та НС обмежувальні пропозиції щодо окремих територій, які знаходяться в “червоній” зоні, що мають вступити в дію з 2 листопада 2020 року. Серед них питання призупинення руху громадського транспорту у Шепетівці.

Відповідно до рішення обласної комісії у місті Шепетівка  вступлять в дію наступні обмеження:

  1. регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним транспортом, міським електротранспортом у міському сполученні, крім перевезення:
    1. легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п’яти осіб без урахування осіб віком до 14 років;
    2. службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні органи Національної поліції;
  2. посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення;
  3. приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів “автоконцертів”;
  4. приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;
  5. відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

Обмеження вступають в дію з 00.00 2 листопада.

Останнє редагування 01 листопада 2020, 23:53
0
репостів
0
репостів