Розділ Суспільство

У Шепетівці зупиняють громадський транспорт

Автор 30 жовтня 2020, 15:28

На сьогоднішньому брифінгу щодо ситуації в області з протидією COVID-19, голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет повідомив, що згідно рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у Шепетівці мають зупинити громадський транспорт.

З цього приводу в Шепетівській міській раді ще додатково має відбутись засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка має прийняти відповідне рішення. В разі, якщо комісія не зупинить пасажирські перевезення в місті, то нам загрожують штрафні санкції.

Рішення має вступити в дію 2 листопада, у понеділок. 

Щодо зупинок залізничного транспорту на станції Шепетівка, то поки що тут без змін. Відповідне рішення має повноваження приймати Акціонерне товариство «Українська залізниця», та поки зупинку у нашому місті вони не скасовували.

Нагадуємо, що сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Згідно її рішення Шепетівка залишатиметься у червоній зоні, як і район - у помаранчевій.

Останнє редагування 30 жовтня 2020, 15:52
0
репостів
0
репостів