Розділ Суспільство

Найкраще жити на рідній землі, яка дає нам силу та наснагу творити – Петро Лабазюк

Автор 27 вересня 2020, 19:45
Найкраще жити на рідній землі, яка дає нам силу та наснагу творити – Петро Лабазюк Матеріал на правах реклами

«Найкраще жити тут, на рідній землі, яка дає нам силу, наснагу, можливість працювати і творити. Ми хочемо відновлювати рідну Хмельниччину: будувати підприємства, обробляти землю, створювати робочі місця, відроджувати села, щоб вони ніколи не були забутими, -  зазначив Петро Лабазюк, генеральний директор, голова Ради директорів Групи компаній Vitagro.

Його думку поділяє Євгена Колісняк, завідувачка Романівської сільської бібліотеки. Вона вірить, що партія «За МАЙБУТНЄ» створила потужну команду, представники якої уже зробили багато добрих справ для громади.

Водночас, Дмитро Савін переконаний, що, окрім соціального облаштування сіл та міст, необхідно звернути увагу на спортивне виховання дітей та молоді. Він готовий за це взятися, адже впродовж багатьох років захищає честь нашої держави на міжнародних змаганнях із веслярства. 

Олександр Радомський, агроном ПП «Аграрна компанія», вважає, що для того, щоб змінити життя усіх українців на краще, варто дослухатися до мешканців кожного села та міста і вирішувати їхні проблеми.

Голова громадської ради при Чемеровецькій райдержадміністрації Аліна Костишина-Шлякова каже, що добре знає проблеми краю і готова бути частиною команди, яка здатна їх розв’язувати. 

«Ми повинні бути справжніми та відповідальними господарями на своїй землі», - сказав аграрій Анатолій Олійник.

«Наше завдання – це створення робочих місць, переробка сировини, створення продуктів з додатковою вартістю, а також повернення заробітчан на рідну землю», - додав він. 

Інший аграрій Василь Габай упевнений, що без довіри неможлива ефективна робота будь-якого колективу. Лише її високий рівень може забезпечити виконання найважливіших завдань та реалізацію далекоглядних планів. 

Його думку поділяє лікар Новоушицької центральної районної лікарні Валентина Гладій:

«Хочу, щоб до кожного українця прийшло усвідомлення, що саме ти відповідальний за долю своєї країни та власного дому».

За її словами, усі втомилися від великої політики, тому хочуть стабільності.

 «Щоб у нас врешті настали такі очікувані зміни на краще, треба, щоб кожен свідомий українець дивився на свій край як на землю своїх дітей, адже для них ми завжди прагнемо найліпшого», - зазначив Олександр Лукомський, головний лісничий державного підприємства «Новоушицьке лісове господарство». 

Лідери обласної організації «За МАЙБУТНЄ» Хмельниччина: народний депутат України Сергій Лабазюк, співголова депутатської групи "Партія "ЗА МАЙБУТНЄ", народний депутат України Віктор Бондар та депутат обласної ради Сергій Іващук - привітали учасників інформаційних форумів у Новій Ушиці та Чемерівцях і вкотре наголосили на тому, що лише пліч-о-пліч можемо покращити якість життя нашої громади та майбутнє наших дітей.

Останнє редагування 28 вересня 2020, 13:15
0
репостів
0
репостів