Розділ Суспільство

95–річний ювілей зустріла жителька села Курганівка

Автор 03 вересня 2020, 18:35

Вчора, 2 вересня відсвяткувала свій поважний  95–річний ювілей ветеран війни і праці – Жвалюк Софія Устимівна із села Курганівка. У цей день до оселі іменинниці завітали заступник Грицівського селищного голови Наталія Ленчук, інспектор соціальної допомоги відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Тетяна Савчук, в.о. старости сіл Велика Шкарівка, Курганівка, Онишківці Сергій Прикоп та працівники культури Грицівської ОТГ.

Голова Шепетівської районної державної адміністрації Юрій Басюк та голова Шепетівської районної ради Петро Дзяворук долучились до вітань і нагородили Софію Устимівну Грамотою за багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток територіальної громади та з нагоди 95 – річчя від Дня народження, а також передали подарунок.

Нелегким було дитинство та юність ювілярки, у воєнні роки довелось разом з іншими однолітками побувати на каторжних роботах у Німеччині, де провела 3,5 роки свого життя.

Повернувшись назад до України, стала працювати у колгоспі. Чимало подій довелось пережити цій мужній жінці, але вона зуміла вистояти.

У Софії Устимівни був син, але на жаль він помер, залишились внуки і правнуки. Так склалось, що вони живуть далеко, але з роками здоров’я  не міцнішає, тому їй у всьому допомагає племінник з дружиною – Олександр та Алла Шевченки. 

На адресу ювілярки звучало багато теплих та зворушливих привітань від гостей, які бажали міцного здоров’я, довгих років життя та мирного неба, і звісно ж, не обійшлося без подарунків, квітів, запашного короваю та гарного музичного вітання від працівників культури Великошкарівського будинку культури.

Грицівська ОТГ

0
репостів
0
репостів