Розділ Суспільство

Три чи п'ять: як Хмельниччину можуть поділити на райони

Автор 16 липня 2020, 11:13

У Верховній Раді розглянуть можливість поділу Хмельниччини на 3 райони замість5: Хмельницький, Шепетівський та Кам’янець-Подільський.Таку пропозицію ініціює народний депутат України від партії “Слуга народу” Олексій Жмеренецький. 

“Сталася колізія, коли попереднього разу не встигли дійти до розгляду заяви 10 депутатів щодо створення трьох районів: Хмельницький, Шепетівський, Кам’янець-Подільський”, – зазначив Жмеренецький. 

У комітеті Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування ухвалили та підтримали пропозицію нардепа. При цьому 16 членів парламентського комітету проголосувало “за”. Отож 16 липня парламент проведе засідання задля розгляду цієї пропозиції.

Раніше від народних обранців Хмельниччини також лунали пропозиції поділити область на 7 районів.Серед причин для існування більшої кількості називали й таку: проблеми, викликані епідемією COVID-19.Мовляв, всього 3 райони не зможуть витримати таке навантаження.

Останнє редагування 16 липня 2020, 11:50
0
репостів
0
репостів