Розділ Суспільство

З 15 червня відновляться перевезення у міському автотранспорті в повному обсязі

Автор 11 червня 2020, 17:50

Сьогодні, 11 червня, міський голова Михайло Полодюк провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, на якому розглянули 6 питань порядку денного.

Про організацію перевезень на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування доповіла Олена Колеснік — начальник відділу економіки та підтримки інвестицій управління економіки, підприємництва та підтримки інвестицій.

Відповідно до рішення позачергового засідання Хмельницької обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №21 від 05.06 2020), рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Шепетівки (протокол №20 від 11 червня 2020) виконавчий комітет прийняв рішення, що з 15 червня  відновлять перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування на регулярних міських маршрутах згідно з розкладів маршрутів, які були прийняті до карантинних обмежень.

Рішення виконавчого комітету «Про погодження розкладу руху автобусів на міських маршрутах загального користування на період карантину» втратили чинність.

З розкладами руху можна ознайомитися, завантаживши файл під цим матеріалом..

Далі члени виконавчого комітету затвердили питання, які були попередньо розглянуті комісією з питань захисту прав дитини, які представив головний спеціаліст служби в справах дітей Юрій Гайдайчук.

Прес-служба Шепетівсько міської ради

0
репостів
0
репостів