Розділ Суспільство

Комісія ТЕБ і НС дозволила відновити міжобласне сполучення з Вінницькою, Житомирською та Тернопільською областями

Автор 03 червня 2020, 15:58

2 червня перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш провів позачергове засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні розглянули питання щодо відновлення міжобласних пасажирських перевезень.

Як зауважив Роман Примуш, окремі області вже прийняли відповідне рішення, і для налагодження повноцінної роботи перевізників між областями потрібне також рішення з боку Хмельниччини.

За результатами обговорення члени комісії погодили відновлення сполучення з областями, що відповідають показникам епідемічного благополуччя, які визначені Кабміном. Зокрема, на підставі п. 4 постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року №392 з 03.06.2020 року комісія дозволила міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом із Житомирською, Тернопільською та Вінницькою областями, в межах кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб, з умовою не допускати випадків перевезень осіб, які перебувають на обов’язковій самоізоляції відповідно п. 6 постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392.

При цьому комісія зобов’язала також перевізників під час здійснення регулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом у міжобласному сполучення дотримуватись вимог, визначених постановою Головного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року №23.

Рішення про відновлення сполучення з іншими регіонами буде розглядатися на наступних засіданнях ТЕБ і НС.

0
репостів
0
репостів