Розділ Суспільство

Виконком затвердив кошторис ремонту двох перехресть та відновив пільгові перевезення

Автор 01 червня 2020, 17:31

Сьогодні, 1 червня,  міський голова Михайло Полодюк провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Прийнято 9 рішень виконавчого комітету.

На початку засідання члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради від 24 вересня 2015 року № 204 «Про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій».

Далі  розглянули та прийняли рішення про відпуск матеріальних цінностей. Зокрема, з міського матеріального резерву для 21 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області виділено 250 літрів дизельного палива, яке буде спрямоване на боротьбу з пожежами у пожежнонебезпечний період.

Наступним питанням порядку денного затверджено контингент та мережу учнів дитячої художньої та музичної шкіл на 2020-2021 навчальний рік.

Також під час засідання було внесено зміни до рішення № 86 від 26.03.2020 р. «Про погодження розкладу руху автобусів на міських маршрутах загального користування на період карантину». З 2 червня буде відновлено рух автобусів на маршрутах загального користування №1-А, №8-А, №7 в звичайному режимі руху. Це означає відновлення пільгових перевезень, але це не стосується осіб старше 60 років, адже постановою Уряду, на час карантину користуватись громадським транспортом їм заборонено (за винятком тих, хто працює на об'єктах критичної інфраструктури або стримують поширення COVID-19).

Із розкладом руху можна ознайомитися в додатку нижче.

Окрім цього, було розглянуто питання благоустрою, про демонтаж тимчасових споруд на вулиці Горбатюка.

Насамкінець засідання, члени виконавчого комітету затвердили проектно-кошторисну документацію на 2 об’єкти: «Проточний ремонт перехрестя вул. В.Котика, вул. Островського та вул. Української з організацією кругового руху в м. Шепетівка Хмельницької області» та «Проточний ремонт дороги в районі світлофорного об’єкта по вул. Українській з в м Шепетівка Хмельницької області».

Прес-служба Шепетывської міської ради

0
репостів
0
репостів