Розділ Суспільство

Матерям воїнів, які загинули у ході АТО та ООС, вручили матеріальну допомогу

Автор 18 травня 2020, 19:00

18 травня міський голова Михайло Полодюк зустрівся з матерями бійців АТО та ООС, наших земляків,  які загинули на сході, захищаючи нашу Батьківщину.

Щорічно, у другу неділю травня, в Україні відзначають День Матері. З цієї нагоди міський голова висловив подяку матерям славних воїнів, які віддали свої життя задля нашого мирного життя та вручив їм щорічну матеріальну допомогу, яку було запроваджено у 2019 році.

Рішенням 54 сесії Шепетівської міської ради було внесено зміни до Програми підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил та членів сімей загиблих учасників АТО/ООС — мешканців м. Шепетівки та запроваджено проведення єдиного Дня вшанування матерів загиблих учасників АТО/ООС.  Також відповідно до цього рішення запроваджено щорічну виплату матеріальної допомоги.

Минулого року вшанування матерів воїнів, які загинули у ході проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на сході України відбувалося урочисто у міському будинку культури. Цьогоріч через загрозу поширення коронавірусної інфекції  COVID-19 та запровадження карантину, дотримуючись карантинних обмежень, Михайло Полодюк відвідав матерів особисто.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів