Розділ Суспільство

З 22 квітня міське кладовище Шепетівки тимчасово закрите для відвідування

Автор 22 квітня 2020, 08:59

За інформацією пресслужби Шепетівської міської ради, обмеження перебування на кладовищі зумовлено карантинними заходами та прийнятою непередодні постановою головного державного санітарного лікаря В. Ляшка.

Відповідно до статей 30,40,41 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», статті 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.04.2020 року №11 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19) в поминальні дні», із урахуванням численних порушень санітарних та протиепідемічних заходів і правил розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико – біологічної надзвичайної ситуацій природного  характеру місцевого рівня Миколи Кикотя з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19) в місцях перебування масового скупчення людей з 22 квітня кладовища закрито для відвідування.

Обмеження не стосуються випадків здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил, зокрема, участі не більше ніж 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метри.

За інформацією прес-служби Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів