Розділ Суспільство

Голова Хмельницької ОДА різко відповів на скаргу голови асоціації лікарів Хмельниччини

Автор 17 квітня 2020, 14:38

Вчора ми писали про звернення голови асоціації лікарів Хмельницької області до голови Хмельницької ОДА, у якій він скаржився на медиків Шепетівки. Сьогодні на брифінгу щодо ситуації з протидії поширення коронавірусної інфекції на території області, Дмитро Габінет на наше прохання публічно прокоментував дане звернення.

"Не хочу коментувати будь-яку дурню, яку пишуть деякі люди у ЗМІ, тим більше, взагалі звертати увагу на ображених людей не хочеться. В цій ситуації можу сказати одне, що перша неправдива інформація була опублікована з приводу госпітальної ради, тепер друкують іншу неправдиву інформацію щодо, наприклад, працівників Шепетівської районної лікарні. Там ображають когось...хтось там в масці давав інтерв'ю, хтось не в масці...

Щоб таке робити, треба самому зробити щось добре спочатку і розуміти як взагалі такі процеси мають бути налагоджені. Це моя принципова позиція і я слухаю фахівців. Кожен з нас може щось написати як приватна особа, у нас свобода слова. Тому я коментувати більше будь-яку таку інформацію навіть не маю жодного бажання."

Щодо вимоги лікаря-анестезіолога Шепетівської ЦРЛ Олега Довгань публічно вибачитись Побережному Анатолію Івановичу та обурення шепетівчан, голова Хмельницької ОДА додав:

"Мені також було образливо за цих людей, чесно кажучи, тому що лікарі в першу чергу сьогодні на передовій. Я дуже вдячний за роботу, яку вони роблять. А сидіти вдома, можливо в ізоляції, не знаю, можна писати все, що завгодно"

0
репостів
0
репостів