Розділ Суспільство

Міська рада виділили кошти на придбання апарату штучної вентиляції легень

Автор 03 квітня 2020, 17:06

Сьогодні, 3 квітня, під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулась 71 позачергова  сесія Шепетівської міської ради 7 скликання. На порядок денний винесено 3 питання.

Першим питанням порядку денного депутати міської ради внесли зміни до бюджету міста на 2020 рік. Після обговорення запропонованих змін депутати міської ради своїм рішенням перерозподілили кошти бюджету міста та прийняли рішення про спрямування Шепетівській центральній районній лікарні 810 тисяч гривень на придбання апарату штучної вентиляції легень і концентратора кисню.

Також у зв’язку із надзвичайною ситуацією, що виникла в Україні через поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, прийнято рішення про збільшення резервного фонду міста на 400 000 грн.

Наступним питання депутати міської ради підтримали проєкт рішення про погодження Мирової угоди між Шепетівською міською радою та ПрАТ «Шепетівське АТП 16807».

На завершення засідання сесії депутати прийняли рішення про внесення змін до регламенту Шепетівської міської ради 7 скликання. Регламент Шепетівської міської ради доповнили положеннями, що стосуються особливостей організації та проведення засідань сесій в умовах надзвичайних ситуацій та/або надзвичайного стану. Зокрема, засідання сесій міської ради можуть проводитися дистанційно в режимі відео конференції/аудіо конференції тощо. До порядку денного дистанційних засідань  можуть включатися виключно питання невідкладного внесення змін до місцевого бюджету, інші питання, щодо невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій або якнайшвидшої ліквідації особливо тяжких наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених спалахами епідемій та пандемій чи реалізації повноважень, пов’язаних з такими обставинами, процедурні питання.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів