Розділ Суспільство

Міський голова та волонтери обговорили питання безпритульних тварин

Автор 13 березня 2020, 15:46

Сьогодні, 13 березня, відбулася зустріч міського голови Михайла Полодюка з представниками громадської організації «Добрі серця «Шепетівка». Члени громадської організації займаються допомогою безпритульним тваринам міста Шепетівки.

На зустрічі були присутні заступник начальника управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин Людмила Степанець, представники громадської організації Мирослава Гурбан, Марина Куценко, Ірина Александрук.

Під час зустрічі активісти спільно з міським головою обговорили практичні заходи, які потрібно зробити задля регулювання чисельності безпритульних тварин у місті. Окрім цього, представники організації розповіли про те, як вони працюють і з якими проблемами найчастіше зіштовхуються.

Наприкінці зустрічі було домовлено, що члени громадської організації підготують розрахунок необхідних коштів, які потрібні для виконання статутних завдань організації, зокрема, проведення стерилізації безпритульних собак та їх щеплення. Далі підготовлені пропозиції щодо допомоги ГО «Добрі серця «Шепетівка» будуть винесені на розгляд депутатських комісій та сесію міської ради для виділення коштів.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 13 березня 2020, 15:53
0
репостів
0
репостів