Розділ Суспільство

Чиновники привітали поважних мешканок з ювілеями

Автор 10 березня 2020, 17:44

Сьогодні міський голова Михайло Полодюк та голова міської ради організації ветеранів України Олег Герасименко відвідали — Маєвську Яніну Броніславівну, якій 8 березня виповнилося 95 років.

Гості вручили поважній іменинниці квіти та подарунок, побажали здоров’я, сили духу і в гарному здоров’ї  та оптимістичному настрої відсвяткувати наступний ювілей.

Народилася іменинниця 8 березня 1925 року у селі Хролин Шепетівського району, віднедавна жінка проживає у місті Шепетівка.

Яніна Броніславівна народила семеро дітей, має внуків.  Працювала дояркою у колгоспі. Ювілярка вразила гостей своїм оптимізмом та енергійністю. Жінка охоче спілкувалася, розповідала про своє життя та побажала усім щастя, добра та удачі.

DSC 1745

9 березня 2020 року 90 років від дня народження виповнилося жительці міста Шепетівка — Гладкій Марії Іванівні. Жінку також завітали привітати міський голова Михайло Полодюк та голова міської ради організації ветеранів України Олег Герасименко.

Ювілярка народилася у селі Плесна Шепетівського району. У 21 рік вийшла заміж, у подружжя народилося дві доньки і син.  Також жінка виховала двох внуків після смерті дочки.

Зараз бабусю доглядають внуки, яки проживають поряд.

Працювала Марія Іванівна спочатку у колгоспі у с. Плесна Шепетівського району, а згодом у Шепетівці. Пізніше працювала на підприємстві металовиробів у м.Шепетівка.

DSC 1732

Михайло Іванович, вітаючи ювілярку, побажав їй міцного здоров’я, бадьорості, довгих років життя, благополуччя та подарував іменинниці подарунок і квіти.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів