Розділ Суспільство

У селищі Гриців та селі Корпилівка проводили рейд до неблагополучних родин

Автор 01 березня 2020, 14:59

27 лютого 2020 року завідувачем сектору з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей райдержадміністрації, Козачук О.В., головним спеціалістом служби у справах дітей райдержадміністрації, Федорчук О.Г., головним спеціалістом відділу охорони здоров’ я та соціального захисту населення Грицівської селищної ради, Паламарчук Н.М., та інспектором сектору ювенальної поліції Шепетівського ВП ГУНП Карасьом В.В. проведено профілактичний рейд «Діти вулиці», «Сім’я» у селищі Гриців та селі Корпилівка.

Рейд відбувся з метою запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та надання їм захисту та підтримки,

В ході рейду було обстежено умови проживання утримання і виховання дітей у сім’ях, де батьки, або особи, що їх замінюють, ухиляються від виконання своїх обов’язків та негативно впливають на виховання своїх дітей, та відвідано дітей у сім’ях опікунів.

За результатами рейду складені відповідні акти, з батьками проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей, та, щодо попередження насильства у сім’ї.

Крім того, проведено бесіду з батьками, особами що їх замінюють щодо дотримання правил безпеки під час обігрівання будинків грубками, печами та електрообігрівачами.

Шепетівська РДА

0
репостів
0
репостів