Розділ Суспільство

На сесії міської ради розглянули сорок питань

Автор 13 лютого 2020, 18:39

Cьогодні, 13 лютого, відбулася чергова 69 сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний було винесено 40 питань. Детальніше про них читайте далі...

Першим питанням, яке розглянули депутати, було ухвалення звернень Шепетівської міської ради до Президента України та Голови Верховної Ради України щодо неприйнятності великого розміру грошової застави на місцевих виборах та звернення до Президента України та Голови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо скасування окремої плати за транспортування природного газу.


Реклама: Одна назва "генеральне прибирання" здатне наводити жах на господаря квартири. Потрібно помити дуже багато і навіть уявити неможливо, скільки такий процес може тривати. Раз вже затіяли саме генеральне прибирання, значить за вікном уже тепло, треба мити вікна, повитирати пил всюди-всюди, все вимити, протерти, пропилососити і відчистити. Загалом, роботи хоч відбавляй, але найстрашніше те, що даний процес в клінінгу вважається одним з найскладніших, а також трудомістких. Як мінімум день вихідних піде на прибирання, а якщо площа не маленька, сміливо забудьте, що у Вас були вихідні на цьому тижні. Тому звертайтесь до професіоналів https://chistoriya.com.ua/generalnaya-uborka/, вони допоможуть вам позбутися цього жаху.


Розглянувши  проект рішення «Про затвердження переліку майна Шепетівського комунального підприємства теплових мереж» депутати не підтримали даний проект.

Далі на сесії була затверджена Програма для  забезпечення виконання рішень суду на 2020-2022 роки.

Про визначення органу приватизації та затвердження Положення про  діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади міста Шепетівка доповів начальник управління економічного розвитку Олександр Гринь.

Далі депутати притримали внесення доповнення до рішення LХV сесії міської ради VІІ скликання від 28 листопада 2019 р. №9 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік».

Заслухавши звіти  про результати службової діяльності за 2019 рік керівників Шепетівської місцевої прокуратури Івана Комара та начальника Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області Олександра Фурманюка, депутати взяли їх інформацію до відома.

На сесії також були заслухані звіти за 2019 рік директорів Шепетівської дитячої музичної школи, дитячої художньої школи, дитячо-юнацької спортивної школи, комунального некомерційного підприємства «Шепетівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради».

Наприкінці сесії депутати заслухали звіт міського голови про роботу Шепетівської міської ради та її виконавчих органів за 2019 рік та прийняли земельні питання.

Останнє редагування 13 лютого 2020, 18:50
0
репостів
0
репостів