Розділ Суспільство

Знову про ліфти та матеріальна допомога - очільник Шепетівки провів особистий прийом

Автор 07 лютого 2020, 14:11

Сьогодні у п'ятницю, 7 лютого, відбувся черговий прийом міського голови. За допомогою до очільника міста звернулося 6 жителів.

Для оперативного вирішення піднятих питань та надання більш точної відповіді на прийом було запрошено працівників виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

На початку прийому до міського голови звернулася шепетівчанка, яка просила виділити матеріальну допомогу на дороговартісне лікування. Заявниці повідомлено, що заяви на виділення матеріальної допомоги будуть розглянуті комісією та винесенні на розгляд  депутатів Шепетівської міської ради.

Жителька міста з числа внутрішньо переміщених осіб просила допомогти з працевлаштуванням.

DSC 1372 954x636

До посадовців звернулася мешканка будинку по вулиці Залізничній, 93 щодо капітального ремонту ліфтів у їхньому будинку. Заявниці повідомили, що питання вже розглядалося, розроблена документація на ремонт ліфтів. Питання виділення коштів буде винесено на розгляд депутатів Шепетівської міської ради на засіданні сесії, яка відбудеться 27 лютого.

Окрім цього, на прийомі розглянули звернення стосовно діяльності ОСББ, прописки, покращення якості теплопостачання в квартирі по проспекту Миру.

За результатами прийому Михайло Іванович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 07 лютого 2020, 14:20
0
репостів
0
репостів