Розділ Суспільство

Військові частини Шепетівки отримали шефську допомогу з міського бюджету

Автор 10 січня 2020, 00:44

На виконання "Програми надання шефської допомоги військовим частинам, розміщеним на території міста Шепетівка" із міського бюджету у 2019 році було виділено 120 тисяч 530 гривень, з них освоєно 95 тисяч 490 гривень.

Військовими частинами А 2375, А 4127,  А 3730 було заплановано придбати комп’ютерне, мультимедійне обладнання, відеокарти, водяну помпу високого тиску тощо.

Зокрема, військовій частині А 2375 закуплено комплект комп’ютерного обладнання, ноутбук, комплект мультимедійного обладнання, які використовуються у роботі автомобільною ротою. Ще один придбаний ноутбук та джерело безперебійного живлення передані для взводу зв’язку. Закуплене обладнання використовується для виконання бойових завдань на сході України.

Військовій частині А 4127 придбано жорсткий диск, дві картки оперативної пам’яті, 3 відеокарти. Обладнання передано до топогеодезичних загонів, які використовуються в зоні проведення ООС та в пункті постійної дислокації для виготовлення електронних та цифрових карт, фотодокументів та інших спеціальних документів в інтересах Збройних Сил України та підрозділів Об'єднаних Оперативних Сил. Придбаною водяною помпою високого тиску додатково забезпечено пожежно-рятувальний підрозділ частини.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів