Розділ Суспільство

У Шепетівці провели захід з ненасильницької комунікації «Майстриня діалогу»

Автор 06 грудня 2019, 15:51

Днями  в приміщенні музею відбувся міський захід з ненасильницької комунікації «Майстриня діалогу», організований за спільним проектом психологині Світлани Рули  і управління у справах сім’ї, молоді та спорту.  Було використано  таку модель організації роботи і спілкування людей, як коворкінг (від англ.Co-working — спільно працювати).

Участь у заході взяли жінки, які зацікавились ним, отримавши інформацію в соціальних мережах.


Професійна косметика - запорука здоров'я і доглянутості вашого тіла. Гіпоалергенні засоби для волосся, шкіри обличчя, рук, ніг, мейк-апу виготовлені з натуральних олій і компонентів. На відміну від неліцензованою, косметика професійна не містить синтетичних консервантів і руйнують структуру живих клітин добавок. Оригінальні гелі, креми, шампуні, бальзами, лосьйони, парфуми і т.д. від відомих світових брендів використовуються професійними стилістами і візажистами. І щоб придбати високоякісні засоби по догляду за тілом, не обов'язково йти в бутик. Професійна косметика від найпопулярніших виробників - в галереї інтернет-магазину Allure Cosmetics, клієнтами якого є також досвідчені косметологи і візажисти.   Сайт косметики https://allure-cosmetics.com.ua/ пропонує великий вибір повсякденних, лікувально-профілактичних і декоративних засобів, за допомогою яких можна завжди прекрасно виглядати. Сертифікована продукція від американських і західноєвропейських марок доступна за вартістю. Магазин професійної косметики Allure Cosmetics дотримується тенденції цінової лояльності, тому придбати необхідні засоби по догляду або парфумерію можуть клієнти з різним рівнем доходу.


Вони розмірковували щодо величної місії миротворення, яку зазвичай виконують жінки в сім’ї і в суспільстві, над  необхідністю рахуватися з потребами і почуттями учасників будь – якого діалогу. Одночасно  переносили свої почуття і бачення на творчі роботи за технікою валяння, які виконували під керівництвом майстрині Олени Колотової.

Традиційна для України творчість, що передбачає роботу з таким екологічним матеріалом як вовна, зацікавила і об’єднала учасниць. Свої перші картини за цією технікою вони створювали з матеріалів, подарованих відділом у справах сім’ї та молоді.

Під час заходу панувала  гнучка організація робочого простору,  зроблена спроба формування спільноти творчих жінок.

Учасниці мали можливість спілкуватися, обмінюватися ідеями та допомагати один одному.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 06 грудня 2019, 20:36
0
репостів
0
репостів