Розділ Суспільство

Судовий розгляд щодо кінотеатру штучно затягує недобросовісний "покупець"

Автор 06 листопада 2019, 17:21

Як уже повідомлялося рішенням господарського суду Хмельницької області від 18 червня 2019 року договір купівлі-продажу будівлі кінотеатру — міського центру культури та дозвілля імені М.Островського було розірвано. ТОВ «Виробниче об’єднання «КМЗ» не виконувало ні визначений договором порядок розрахунків за об’єкт ні перелік робіт, які товариство мало б зробити.

Після порушення покупцем умов договору Шепетівська міська рада скористалася своїм правом та звернулася до суду для розірвання договору купівлі-продажу.

ТОВ «Виробниче об’єднання КМЗ» подало апеляційну скаргу до Північно-західного апеляційного господарського суду, де 15 серпня 2019 року було відкрито апеляційне провадження. У жовтні  2019 року на адресу Північно-західного апеляційного господарського суду від ТОВ «Виробниче об’єднання КМЗ» надійшла заява про відвід головуючого судді та суддів у складі колегії у даній справі.

Судова колегія прийшла до висновку, що заява ТОВ «Виробниче об’єднання КМЗ» необґрунтована та залишила її без задоволення.

Наразі відбувається штучне затягування справи. 6 листопада мало відбутися чергове засідання суду. Проте ТОВ «Виробниче об’єднання «КМЗ» подало клопотання про відкладення розгляду справи у зв’язку із залученням адвоката.

Нове засідання призначене на 28 листопада 2019 року.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 06 листопада 2019, 17:28
0
репостів
0
репостів