Розділ Суспільство

Відтепер поліцію можна викликати за допомогою мобільного додатка

Автор 30 серпня 2019, 11:41

Відтепер поліцію на Хмельниччині можна викликати за допомогою мобільного додатка My Pol. Достатньо просто завантажити його собі на смартфон і в разі реальної загрози натиснути кнопку "SOS". Крім того, громадяни зможуть додавати до повідомлень фото з місця події, які миттєво потраплятимуть на розгляд правоохоронців.

Відсьогодні на території усієї Хмельницької області працюватиме дуже корисний мобільний додаток My Pol, покликаний покращити і пришвидшити комунікацію між громадянами та поліцією.

—    Ви безкоштовно завантажуєте додаток собі на смартфон. Далі реєструєтесь — вводити ім’я, прізвище та по батькові, номер мобільного телефону і електронну адресу. — розповідає Микита Стецюк, заступник керівника проекту «My Pol». — І коли ви потрапляєте в якусь надзвичайну ситуацію або стаєте свідком правопорушення, вам достатньо просто натиснути кнопку «SOS» на смартфоні. Повідомлення оминає операторів лінії «102» і одразу потрапляє до диспетчера, який безпосередньо направляє наряди поліції. Тобто вам не потрібно буде розповідати де ви і хто ви, бо додаток автоматично підтягує ваші дані і геолокацію. Крім того, якщо, не дай Бог, вас кудись переміщують, додаток ще протягом 10 хвилин відстежуватиме ваше місце перебування.

Також користувачі додатку зможуть отримувати найсвіжіші новини від поліції, повідомлення про перекриття руху, розшук людей, адреси та телефони відділків поліції тощо. У свою чергу громадяни матимуть можливість не тільки повідомляти про правопорушення, а й підвантажувати фотоматеріали.

—    Проте хочемо застерегти усіх користувачів додатку, — говорить Василь Макотерський, старший інспектор-черговий лінії «102». — Якщо двічі ви введете неправдиву інформацію, додаток вас заблокує.

Зазначимо, що додаток є абсолютно безкоштовним. Хмельниччина стала 12 областю, де він впроваджується. Керівники проекту говорять, що до кінця року «My Pol» покриє всю країну.

Які можливості надає сервіс:

  • Швидкий виклик патрульної поліції дотиком завдяки функції “SOS”;
  • Надсилання фото правопорушень;
  • Оцінка роботи поліцейських за номером жетону;
  • Пошук найближчих відділень поліції та медичної допомоги;
  • Отримання важливих сповіщень щодо оперативної ситуації у місті та області.

Детальніше про роботу додатка «My Pol» можна дізнатися тут: https://cutt.ly/6wlXVpv

Посилання для завантаження додатка:
-    Андроід - http://bit.ly/MyPolAndroidKhm
-    iOS - http://bit.ly/MyPolAppleKhm

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Відео

0
репостів
0
репостів