Розділ Суспільство

Міська влада буде надавати поворотну допомогу на встановлення індивідуального опалення

Автор 13 червня 2019, 20:19

Сьогодні відбулася 58 сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На засіданні розглянули 37 питань порядку денного.

На початку присутні заслухали проекти рішень Про затвердження плану роботи міської ради на ІІ півріччя 2019 року.

Наступним рішенням присутні затвердили зміни до Порядку надання одноразової грошової допомоги учасникам антитерористичної операції/операції об’єднаних сил та членам сімей загиблих учасників АТО/ООС. До програми внесли зміни, якими визначили суму одноразової грошової допомоги сім’ям загиблих учасників АТО/ООС на проведення ремонтних робіт для покращення житлових умов.

Далі депутати затвердили Програму фінансування заходів з реформування та децентралізації теплозабезпечення житлового фонду міста Шепетівки. Програму прийняли з метою забезпечення належного температурного режиму в багатоквартирних житлових будинках міста при відключенні будинків від системи централізованого опалення, та надання поворотної допомоги соціально вразливим верствам населення на встановлення системи індивідуального опалення.

Поворотна фінансова допомога на встановлення індивідуального опалення буде надаватися мешканцям багатоквартирних житлових будинків на території Шепетівської міської ради на період до трьох років за рахунок міського бюджету при умові, що середньо сукупний дохід всіх співвласників, членів родини наймача, які зареєстровані у квартирі (за попередні шість місяців), який не перевищує два прожиткових мінімума на відповідну категорію громадян (непрацездатної особи, дітей відповідного віку) на момент звернення та передачі майна до повернення фінансової допомоги.

Начальник фінансового управління Василь Дрищ доповів присутнім Про внесення змін до бюджету міста на 2019 рік.

Наступним питанням, яке розглянули народні обранці було затвердження місцевих податків та зборів на 2020 рік на території міста Шепетівка.

Директор комунальної установи «Шепетівський міський інклюзивно-ресурсний центр Шепетівської міської ради Хмельницької області» Олена Колісецька, прозвітувала депутатам про діяльність центру за період роботи з вересня 2018 року по червень 2019.

Начальник управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин Павло Цвіркун представив проект рішення Про концепцію розвитку системи тепло забезпечення міста Шепетівки.

Наприкінці засідання  депутати розглянули земельні питання.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради 

0
репостів
0
репостів