Розділ Суспільство

У Шепетівці вітали опікунів, піклувальників та прийомних батьків

Автор 30 травня 2019, 19:13

30 травня, напередодні Дня захисту дітей, в актовій залі дитячої художньої школи міський голова Михайло Полодюк разом із заступником міського голови Наталією Стасюк та начальником служби у справах дітей Катериною Купрацевич зустрівся з опікунами, піклувальниками та прийомними батьками.

Звертаючись до учасників заходу, міський голова зауважив, що праця опікунів, піклувальників та прийомних батьків дуже нелегка. Рішення усиновити чи взяти на виховання дитину  вимагає великої відповідальності та сміливості від людини. Михайло Іванович зауважив, що люди, які наважилися на такий крок – роблять величну справу, а Шепетівська міська рада намагається підтримувати такі сім’ї та допомагати їм.

Очільник міста привітав опікунів, піклувальників та прийомних батьків та подякував за любов, яку вони дають дітям і за гідне виховання маленьких шепетівчан та побажав, щоб їхні діти зараз і в майбутньому були для них гідною опорою.

Далі за вагомий внесок у розвиток сімейних форм виховання та забезпечення інтересів і прав дітей Михайло Полодюк разом із заступником міського голови Наталією Стасюк вручив Почесні грамоти  Шепетівської міської ради прийомним батькам, піклувальникам та опікунам.

Захід супроводжував святковий концерт. З прийдешнім святом усіх вітали виконавці та ансамблі дитячої художньої школи.

До присутніх звернулася начальник служби у справах дітей Катерина Купрацевич, яка доповіла про роботу службу та привітала учасників заходу зі святом.

Виступили також спеціалісти виконавчого комітету Шепетіської міської ради, які співпрацюють зі службою та надають фахову допомогу. Роз’яснили положення щодо соціальних виплат, вступної кампанії, яка незабаром стартує та пільг, які діти мають при вступі відповідно до свого статусу. Відповіли на запитання присутніх.

Продовжили захід вокальні та інструментальні виступи учнів дитячої художньої школи.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів