Розділ Суспільство

Відбулась 56 сесія Шепетівської міської ради

Автор 25 квітня 2019, 18:21

Сьогодні, 25 квітня, відбулося засідання 56 сесії Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний було винесено 30 питань.

На початку засідання депутати розглянули та прийняли рішення про затвердження міської Програми правової освіти та надання безоплатної правової допомоги населенню Шепетівки на 2019 — 2021 роки.

Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку м.Шепетівки на 2019 рік доповів начальник управління економічного розвитку Олександр Гринь.

Далі були внесенні зміни до Програми «Громадський бюджет міста Шепетівки на 2018-2020 роки».

Начальник управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин Павло Цвіркун доповів присутнім про внесення доповнень в додаток до Програми благоустрою міста Шепетівка на 2018-2022 роки,  та до міської Програми «Питна вода» на 2006-2020 роки.

Наступним питанням, яке розглянули депутати було затвердження Програми медико-соціального забезпечення пільгових категорій населення міста Шепетівки  на 2019 – 2021 роки». Дана програма розроблена з метою надання повноцінної медичної допомоги пільговим та соціально незахищеним верствам населення. Одним із пріоритетних питань даної програми є виділення необхідних коштів з міського бюджету для забезпечення лікарськими засобами пільгових категорій населення.

Начальник фінансового управління Василь Дрищ доповів присутнім про внесення змін до бюджету міста на 2019 рік.

Відповідно до «Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування на 2009-2024 роки «Соціальне житло для сиріт» депутати прийняли рішення про придбання частки секції в гуртожитку по вулиці Залізничній, для забезпечення житлом дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування.

Також депутати міської ради розглянули питання про встановлення пам’ятних знаків «Героям Майдану» та на честь загиблих героїв Чорнобиля. Обговорили проект рішення про затвердження Положення про порядок формування та використання цільового фонду Шепетівської міської ради для встановлення пам’ятного знаку «Героям Майдану».

Наприкінці пленарного засідання були розглянуті земельні питання.

Прес-служба міської ради

Останнє редагування 25 квітня 2019, 18:31
0
репостів
0
репостів