Розділ Суспільство

На черговій сесії Шепетівської міської ради розглянули аж 76 питань

Автор 22 грудня 2018, 13:58

21 грудня під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулось засідання 52 сесії Шепетівської міської ради 7 скликання. Депутати розглянули 76  питань порядку денного.

Перед початком засідання сесії міської ради міський голова та голови депутатських  фракцій спілкувалися з активістами, які прагнуть збереження вузлової лікарні та її передачі на баланс міста. Було вирішено створити комісію, яка вивчить надані Шепетівською районною радою матеріали. До складу комісії увійдуть посадовці виконавчого комітету Шепетівською міської ради, працівники вузлової лікарні та активісти. Сторони узгодили подальші дії та визначили дату початку роботи.

Далі міський голова Михайло Полодюк розпочав сесію. Першими  депутати розглянули питання виконання запланованих робіт щодо проведення грейдерування та підсипки 21 вулиці міста та  Програму підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил та членів сімей загиблих учасників АТО/ООС – мешканців м.Шепетівки на 2019 рік.

Далі народні обранці затвердили  Програму розвитку та утримання лазні для потреб населення міста Шепетівки на 2018-2022 роки.

Депутати підтримали зміну назви Шепетівського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, замінивши формулювання «діти-інваліди» на «діти з інвалідністю». Також затвердили Положення про Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

Своїм рішенням депутати  продовжили  термін дії міської Програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Депутати проголосували за внесення змін і доповнень в додаток до Програми благоустрою  міста Шепетівка на 2018-2022. Відповідно до них у бюджеті передбачено більшу кількість коштів на освітлення вулиць.

Наступним  депутати міської ради розглянули та затвердили бюджет міста на 2019 рік.  Начальник фінансового управління Василь Дрищ доповів про заплановані видатки на 2019 рік. Серед іншого обговорили видатки на галузь освіти.

Також сесія підтримала проект рішення про виведення Шепетівської  дитячо-юнацької спортивної школи з підпорядкування управління освіти Шепетівської міської ради та передачу закладу в підпорядкування управління у справах  сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Також серед питань порядку денного депутати міської ради розглянули проекти рішень про: внесення змін до Порядку розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, стан виконання міського бюджету за січень-вересень 2018 року,  залучення коштів замовників на розвиток інженерно-транспортної  та соціальної інфраструктури міста та інші.

Після цього учасники засідання перейшли до розгляду блоку земельних питань.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів