Розділ Суспільство

Міська влада вирішила боротись із великогабаритним транспортом у місті

Автор 16 серпня 2018, 19:01
Судилківський міст Судилківський міст

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху та з приводу недопущення руху великогабаритного транспорту через центр міста, міський голова Михайло Полодюк скликав нараду із представниками відділу містобудування та архітектури, управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин міськвиконкому, адміністративно-комунальної інспекції, комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство», Шепетівського відділу поліції ГУНП України в Хмельницькій області. Про це повідомила прес служба Шепетівської міської ради.

Після обговорення прийнято рішення за результатами комісійного обстеження встановити дорожні знаки на території міста, які забороняють рух великогабаритного транспорту. Шепетівському відділу поліції ГУНП України в Хмельницькій області рекомендовано на ділянці шляхопроводу по вулиці Судилківська для недопущення швидкого руйнування вказаного шляхопроводу встановити пости спостереження із залученням працівників адміністративно-комунальної інспекції.

Шановні шепетівчани! Для моніторингу та оперативного вжиття заходів з недопущення руху великогабаритного транспорту вулицями  міста,  міська рада просить  вас надсилати фотокартки із зафіксованими на світлинах порушниками із зазначенням дати і часу фотозйомки на електронну адресу rada-shepetivka@i.ua

0
репостів
0
репостів