Розділ Суспільство

Дитину з матір'ю госпіталізували в лікарню через холодне помешкання

Автор Купрацевич К.В. 02 березня 2018, 16:04

28 лютого та 2 березня 2018 року службою у справах дітей спільно з Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, сектором ювенальної превенції Шепетівського відділу поліції було організовано та проведено два профілактичних рейди по обстеженню умов проживання дітей у сім'ях, які опинилися у складних життєвих обставинах. Дані заходи проводились у зв'язку зі значним пониженням температури повітря.

Було відвідано 5 кризових сімей, батьки попереджені про відповідальність за неналежне виховання та утримання дітей. Одну дитину, яка проживала у холодному помешканні з відсутнім опаленням через поломку газового котла, разом з матір'ю госпіталізовано у дитяче відділення Шепетівської ЦРЛ. Ще одну матір зобов'язано пройти лікування від алкогольної залежності.

З настанням морозної зимової погоди дуже часто виникає загроза життю та здоров'ю малолітніх дітей через недостатній догляд за ними та неналежне утримання з боку батьків. Це трапляється, насамперед, у неблагополучних, багатодітних та малозабезпечених сім'ях. У зв'язку із зазначеним просимо небайдужих громадян повідомляти про відомі Вам випадки залишення дітей у небезпеці службу у справах дітей за телефоном 4-01-50 або поліцію за телефоном 102.

0
репостів
0
репостів