Розділ Суспільство

Із 1 жовтня платити за міські перевезення будемо більше

Автор 04 вересня 2017, 15:27

31 серпня в малій залі засідань Шепетівської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули 37 питань порядку денного. Про це повідомила прес служба органу самоврядування.

На початку свого засідання присутні розглянули питання реалізації державної програми субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг в Шепетівці.

Наступним важливим питанням було встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському автотранспорті в звичайному режимі руху та в режимі маршрутного таксі.

Процес розгляду підвищення плати за проїзд розпочався ще у січні 2017 року, після подання одним із перевізників заяви з пропозицією підняти тариф до 5 гривень. Після чого, робоча група вивчала надані документи та, неодноразово, відбувалися громадські слухання. Останній раз тариф на превезення у місті змінювався навесні 2015 року, а інфляція за цей час склала 174%. Також збільшилася мінімальна заробітна плата, вартість паливно-мастильних матеріалів, запчастин.

Після обговорення, члени виконавчого комітету підтримали даний проект рішення, згідно з яким  вартість проїзду по місту з 1 жовтня 2017 року становитиме 4,00 грн, а до села Судилків та Д/к «Імпульс» - 4,50 грн.

Наступними члени виконкому розглядали питання про затвердження кошторисної документації на капітальний ремонт  мереж зовнішнього освітлення по ряду вулиць та на поточний ремонт  тротуару біля міського ринку. Також, затвердили документацію на капітальний ремонт покрівель будинків, які предбачені програмою реформування і розвитку житлово‑комунального господарства м.Шепетівка на 2015-2019 роки.

Насамкінець, розглянули питання містобудування та архітектури, житлові питання та ряд питань, рекомендованих комісією з питань захисту прав дитини.

0
репостів
0
репостів